Înot de performanță

Înot de performanță

Luni – Vineri 18:00, 19:00, 20:00
@Complex Sportiv de Natație Otopeni

8-10 cursanți per grupă

60 minute

Performanță 4x: 750 lei/ 16 ședințe (NOU)

Performanță 5x: 850 lei/ 1 lună (NOU) 

*-50 lei de persoană, reducere pentru frați

*ședință de evaluare gratuită

*înscrieri la numărul de telefon: 0772.229.057

______________________________________

O Invitație Deschisă Spre Performanță

În 2024, Programul Ghidul Înotătorului își extinde orizonturile și aduce în prim-plan o secție nouă, dedicată înotului de performanță. Această inițiativă vine în întâmpinarea celor care aspiră la mai mult decât o activitate recreativă în apă, oferindu-le posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile într-un mediu axat pe excelență în vederea practicării înotului în scopuri competitive.

Plan De Antrenament Bine Structurat

Cu mândrie, lansăm trei grupe noi de copii, concepute pentru a răspunde nevoilor celor dornici să-și ducă abilitățile la un nivel superior. Planul de antrenament adaptat nivelului fiecarei grupe împreună cu programul intensiv cu antrenamente zilnice oferă o structură solidă pentru a construi bazele unor înotători competitivi.

Ore Convenabile – 18, 19, 20

Înțelegem că programul încărcat al familiilor poate reprezenta o provocare. De aceea, orele de antrenament ale noilor grupe de performanță vor fi 18:00, 19:00 și 20:00, pentru a se potrivi cât mai bine tuturor. În plus, antrenamentele pierdute in timpul saptamanii vor putea fi recuperate in weekend.

Dezvoltare Pe Termen Lung

Secția noastră de performanță are un obiectiv clar – dezvoltarea sportivilor pe termen lung prin intermediul unei abordări atent structurate. În acest sens inaugurăm etapa a doua din Programul Ghidul Înotătorului, numită „Consolidarea Procedurilor Tehnice de Înot”. Această etapă cuprinde 3 niveluri noi – 7, 8 și 9, continuând demersul primei etape care se concentrează pe „Învățarea Procedeelor Tehnice de Înot”, structurată pe 6 niveluri, de la 1 la 6.

Selecție Pentru Performanță

Suntem entuziasmați să împărtășim această nouă direcție cu membrii noștri și îi invităm pe toți cei interesați să descopere drumul spre performanță alături de noi într-un cadru care încurajează excelența și progresul continuu, unde fiecare intrare în apă devine o oportunite de a deveni mai bun. Înscrieri la numărul de telefon: 0772.229.057