Antrenor personal

Cursuri de înot

Antrenor personal

De Luni până Duminică

Cu programare

______________________________________

1 cursant per antrenor

50 minute

175 lei /1 sedinta    600 lei /4 sedinte

______________________________________

2 cursanți per antrenor

50 minute

250 lei /1 sedinta    900 lei /4 sedinte

______________________________________

Un altfel de program. #ÎnotNuBălăceală

Acest program a luat naștere ca urmare a rezultatelor înregistrate la selecțiile pentru grupele de performanță efectuate de-a lungul timpului, la care majoritatea copiilor care veneau din programe de inițiere nu aveau un bagaj tehnic suficient pentru a se putea alătura grupelor de copii selectați pentru performanță. Astfel trebuia sa creem o grupă nouă în care practic reluam invățarea procedeelor tehnice în loc să trecem la consolidarea lor.

Invață să înoți ca un pește înotător.

Programul Ghidul Înotatorului se adresează copiilor cu vârsta de minim 5 ani și are ca obiectiv principal învățarea procedeelor tehnice de înot în vederea practicării înotului in scopuri competitive. Vor invăța tot ce trebuie să stie pentru a putea deveni înotători sau pentru a putea sa folosească cu succes înotul în alt scop: recreativ, utilitar, terapeutic sau complementar.

De la colac, baghetă, aripioare și plută la fluture, spate, bras si craul.

Programul Ghidul Înotătorului este structurat astfel încât să ușureze procesul de învățare prin exerciții cu un grad de dificultate optim nivelului la care se află cursanții. Procesul de invățare este împărțit în 6 niveluri (descrise în imaginea de mai jos) astfel încât sarcinile din antrenament să fie mereu accesibile copiilor. În plus, vei ști mereu la ce nivel este și vei avea un mod de a măsura progresul copilului tău. Fiecare cursant parcurge etapele programului în ritmul propriu. Promovarea la un nivel superior se face doar după însușirea temeinică a obiectivelor nivelului precedent.

Cursuri de înot cu antrenor personal

La cursurile de înot cu antrenor personal ai parte de un program individualizat și te bucuri din plin de atenția antrenorului care va fi mereu lânga tine pentru a te ajuta să îți insușești cât mai bine si mai rapid abilitățile specifice fiecărei etape.