Club Wellness Body Exprim

LUNGIME

17
metri 

LATIME

5

metri

ADANCIME

1,40
metri 

CULOARE

2

Clubul BodyExprim imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Vizam atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarim atat modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.

Va invitam la miscare pe toti, copii, tineri sau adulti! Pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, va propunem o gama larga de activitati, deosebit de atractive. Serviciile sunt oferite atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

Echipa de profesionisti va este alaturi cu programe complexe de miscare, ce urmaresc mentinerea sanatatii si a vitalitatii, prelucrarea armonioasa a corpului, relaxarea si starea de bine fizica si psihica, constientizarea propriului potential motric si expresiv. Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.

Centrul nostru dispune de piscina, sala de cycling, sala de fitness si trei sali foarte mari, de peste 120 mp fiecare, utilate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume mondial. Va punem la dispozitie, patru vestiare pentru copii, patru vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, sauna, doua sali de masaj, solar, sala de asteptare, receptie, bar sportiv. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.

Bazinul este dotat cu sisteme moderne ce respecta standarde europene de igienizare: sisteme de recirculare şi filtrare permanentă a apei. Mentinerea unei temperaturi constante optime pentru desfaurarea activitatilor este asigurata de o instalaţie de climatizare şi dezumidificare automată. Temperatura apei este de 28-30°.

Dorim sa aratati bine, dar sa fiti si sanatosi, sa puteti sa comunicati prin miscare si gest propria personalitate. Programele noastre va vor stimula nu numai corpul, dar si creativitatea, expresivitatea.

Vino in echipa noastra si vei deveni dependent de BodyExprim!

Recomandarea Ghidul Inotatorului:

Daca alegi sa urmezi cursuri de inot la acest bazin atunci ar trebui sa intrebi de Rafael Stanca. Rafael este un instructor de inot priceput, cu experienta in lucrul cu copii si adulti.

GALERIE FOTO:

ABONAMENTE SI PRETURI:

Agrement: 220 RON/8 sedinte 

Cursuri de initiere pentru adulti: 295 RON/8 sedinte

Cursuri de initiere pentru copii: 295 RON/8 sedinte

Antrenamente cu antrenor personal: 100 RON/sedinta

VEZI LISTA COMPLETA DE ABONAMENTE SI PRETURI

CONTACT:

LUNI-VINERI
08.00-22.30
SAMBATA
09.00-16.00
DUMINICA
09.00-16.00

Adresa: Bd. Constructorilor nr.29A, sector 6, Bucuresti (la 2 minute de mers pe jos de metroul Crangasi)

Telefon antrenor (Rafael): 0720.317.615

Facebook antrenor: Academia de inot

Telefon: 021.220.3042 sau 0730.076.163

Info abonamente: 0730.076.165 sau 0730.076.166

Facebook: Body Exprim

Localizare: Piscina BodyExprim se afla la doar 2 minute de mers pe jos de statia de metrou si tramvai (41) Crangasi.