Berry Fitness & Spa Iancului

BAZINUL MARE (PENTRU ADULTI)

LUNGIME

25
metri 

LATIME

6
metri

ADANCIME

1,35-1,65
metri 

CULOARE

2

O cladire moderna, un personal prietenos cu o experienta de peste 9 ani in domeniul activitatilor sportive – inot, fitness si aerobic, va asteapta la BERY FITNESS & SPA pe strada Elev Stefanescu Stefan, nr. 66, sector2.

Dorinta noastra, prin experienta acumulata, este sa va oferim un loc unde sa va mentineti sanatatea, energia si un tonus excelent !

Suntem onorati de a va avea in mijlocul nostru, intr-un cadru pe care ne-am straduit sa il facem cat mai agreabil, pentru ca timpul pe care il petreceti in clubul nostru sa fie cat mai placut.

Bazinul de inot de la parter, cu suprafata de 25 x 6 m si adincimea cuprinsa intre 1.35 si 1.65 m, este climatizat cu aparatura de ultima generatie Calorex Anglia. Doua sisteme automate de filtrare si tratare a apei, cat si personalul specializat care analizeaza zilnic calitatea apei, va confera siguranta din punct de vedere al igienei, iar trei pompe contracurent va amintesc de valurile marii. Un generator electric asigura functionarea de urgenta in cazul unei nedorite pene de curent. Ambientul placut este completat de proiectoarele subacvatice, de coloritul deosebit al bazinului si alte surprize…

In cadrul orelor cu personal trainer, atat adultii, cat si copii, sunt asteptati de catre instructorii nostri, cu multa caldura, dragoste, rabdare, pasiune si profesionalism, pentru a-i initia si perfectiona in aceasta minunata lume a miscarii in apa. Nici insotitorii celor mici nu au fost uitati, acestia avand locul lor confortabil de asteptare de unde ii pot vedea pe micuti ‘live’ prin intermediul unui sistem video.

Salile de fitness si cardio de la etajele superioare sunt utilate cu aparatura noua TECHNOGYM si OEMMEBI, branduri cu renume european. Instructorii nostrii (in totalitate licentiati), cunoscatori ale ultimelor noutati si tehnici in materie de Fitness si Cardio, va stau la dispozitie si va supravegheaza lucrul la aceste aparate, pentru a preintampina eventuale accidente nedorite si a va corecta pozitiile de lucru la fiecare aparat in parte.

Atmosfera placuta este completata de sistemul modern de conditionare a aerului, care asigura temperatura si umiditatea optima desfasurarii exercitiilor fizice. In plus, in sala de aerobic s-a suplimentat capacitatea de dezumidificare prin introducerea unui dezumidificator performant si de putere mare marca CALOREX ANGLIA, care sa asigure un optim de umiditate chiar si in cele mai intense ore si cu un grad maxim de ocupare. Nu in ultimul rand sunt lumina naturala care intra pe ferestrele generoase si ambientul audio de calitate.

In clubul nostru se pune un deosebit accent pe igiena si curatenie. Personalul de curatenie este special instruit cu particularitatile serviciilor oferite de complexul nostru, este foarte atent cu intretinerea si dezinfectia cu substante speciale pentru acest scop a tuturor suprafetelor cu care sunteti in contact. Toate acestea si multe altele intr-un tot unitar creat pentru a satisface dorintele voastre de NOU, MODERN si CURAT.

GALERIE FOTO:

 

ABONAMENTE SI PRETURI:

Agrement: 200-240 RON/ 8 sedinte

Cursuri de initiere pentru adulti: 430 RON/8 sedinte

Cursuri de initiere pentru copii: 350 RON/ 8 sedinte

Antrenamente cu antrenor personal: 110 RON/sedinta

*pentru a putea face o comparatie intre bazine, la categoria ABONAMENTE SI PRETURI am selectat preturile abonamentelor de 8 sedinte pentru agrement si cursurile de grup si 1 sedinta pentru antrenametele individuale. Pentru mai multe abonamente si oferte ,VEZI LISTA COMPLETA DE ABONAMENTE SI PRETURI.

VEZI LISTA COMPLETA DE ABONAMENTE SI PRETURI

CONTACT:

LUNI-VINERI
07.00-23.00
SAMBATA
09.00-21.00
DUMINICA
09.00-19.00

Adresa: str. Elev Stefanescu Stefan nr.66 , sector 2, Bucuresti

Telefon Receptie: (031) 405.16.33 / 0758.07.77.01

Telefon departament administrativ: 0758.07.77.00

Telefon / Fax: (031) 405.16.34

Email: iancului@bery.ro