Bazinul Carol Davila

LUNGIME

25
metri 

LATIME

15

metri

ADANCIME

2
metri 

CULOARE

6

In bazinul Facultatii de Medicina se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Tot aici se organizeaza selectii pentru sport de performanta: polo pe apa si natatie. Pentru persoanele cu probleme fizice clubul pune la dispozitie kinetoterapeuti cu experienta in domeniu pentru o asistenta sigura.

Bazinul de inot are o lungime de 25 metri si o latime de 6 culoare (~15 m) adancimea bazinului fiind de 2m. Temperatura apei nu scade sub 28 de grade bazinul fiind incalzit in general peste 30 grade, special pentru cei mai mici sportivi. Filtrarea si curatarea apei se face in continuu, iar marginea bazinului este incalzita pentru pastrarea caldurii interioare si a piscinei. Exista instalatii de purificare si dezumidificare ce corespund normelor Europene. In cei 7 ani de la deschiderea bazinului nu au existat cazuri in bazin de conjunctivita sau alte boli datorate mediului in care ne desfasuram activitatea. Cursurile de inot sunt organizate pe culoare diferite cu antrenori diferiti in functie de nivelul fiecarui copil. Cursurile de initiere inot se desfasoara pe culoarele de margine, avansatii pe culoarele imediat apropiate celor de margine cu antrenori speciali dedicati antrenamentelor de perfectionare, iar grupele de performanta (natatie & polo pe apa) sunt organizate pe cele doua culoare de mijloc. In functie de numarul copiilor inscrisi la cursuri aceasta organizare poate suferii mici modificari. Orele cu adultii se tin seara in timpul saptamanii pentru a evita aglomeratia. Acestia beneficiaza de asistenta unor antrenori sau kinetoterapeuti si de un spatiu destinat special adultilor.

GALERIE FOTO:

ABONAMENTE SI PRETURI:

Clubul Atack Team

Agrement: 250 RON/ 8 sedinte

Cursuri de initiere pentru adulti: 300 RON/8 sedinte

Cursuri de initiere pentru copii: 300 RON/ 8 sedinte

Antrenamente cu antrenor personal: 750 RON/8 sedinte

VEZI LISTA COMPLETA DE ABONAMENTE SI PRETURI

CONTACT:

LUNI-VINERI
16.00-23.00
SAMBATA
09.00-12.00
DUMINICA
09.00-12.00

Adresa: Bd-ul Eroii Sanitari nr.8, Sector 6, Bucuresti

Telefon Receptie: 0723 0000 50

Localizare: Bazinul Facultatii de Medicina se afla situat in cartierul Cotroceni (sector 6) in curtea Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila. Accesul in curtea facultatii unde se afla si bazinul de inot se face de pe bd-ul Eroii Sanitari nr.8. In apropiere se afla Spitalul Municipal.