Ghidul inotatorului pentru parintii de inotatori.

0 Comments

Daca ar fi sa caracterizez viata de parinte de inotator, as face-o prin fraza:  este un drum lung pana departe.

Sa fii parinte de inotator poate fi o munca grea, herculeana, anevoioasa, de multe ori ingrata: sunt antrenamentele de dimineata, concursurile lungi cat weekendul, insotirea/asteptarea si supravegherea din timpul antrenamentelor, drumurile pana la bazin, taxele, mancarea …. Pentru a trece mai usor peste toate aceste obstacole trebuie sa te inarmezi cu rabdare, buna dispozitie si poate un bunic sau doi.

Toti parintii isi doresc ce e mai bun pentru micutii lor, insa nu toti stiu cum sa ii ajute mai exact. Cel mai important si de neinlocuit rol pe care il ai ca parinte de inotator este de fan si suport staff pentru micul sportiv.

Cand parintii, inotatorul si antrenorul lucreaza ca o echipa, sportivului ii va fi mult mai usor sa isi atinga potentialul maxim.

Este important pentru copii sa se bucure de procesul de invatare si sa evolueze fara sa se simta presati sa aibe succes. Inotul este un maraton, nu un sprint, ajuta-i sa se bucure de aceasta calatorie si sa o vada ca o activitate placuta si distractiva.

Fiti alaturi de copii vostri si aratati-le suport neconditionat. Pentru mai multe idei despre cum sa fii un parinte grozav la bazin, urmareste Ghidul Inotatorului pentru parintii de inotatori.

 

Categories:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *